Inici

descarga catalana descarga (1) descarga
ACRILEX està especialitzada en l'estudi, projecte i fabricació pròpia i instal·lació amb personal propi de Façanes Lleugeres, Lluernaris i Murs Cortina.El departament tècnic comercial estudia individualment cada projecte, amb l'objectiu de solucionar els reptes tècnics i optimitzar la façana garantint un bon funcionament i acabat.
En ACRILEX realitzem totes les variants de Murs Cortina, tradicionals, modulars, doble-pell i especials per a projectes singulars.
Els nostres Lluernaris reuneixen totes les característiques necessàries per a garantir estanquitat i aïllament. Poden ser auto-portants o incloure estructures de suport.
La nostra gran varietat de productes i sistemes, juntament amb les instal·lacions i maquinària més avançades, permeten als nostres clients ser més competitius i oferir major garantia en els seus edificis.
Una plantilla fixa i formada en la pròpia empresa ens assegura un control de tot el procés de producció, des del projecte fins al muntatge final, amb un baix índex de subcontractació. El nostre personal segueix un procés de formació contínua, en tots els nivells de l'organigrama.