Enginyeria façanes lleugeres

A partir d'una idea, d'una imatge o d'unes premises tècniques, desenvolupem individualment les solucions que millor s'adaptin a cada projecte.

Seleccionem els millors materials del mercat, valorant especialment la seva qualitat, garantia i competitivitat, així com la seva possibilitat de reposició depenent de cada mercat. Oferim als nostres clients diferents solucions per als projectes, sempre acompanyades de preus competitíus.

A ACRILEX  garantim el bon funcionament de la pell de l'edifici, ens encarreguem de la realització de tots els elements que composen la façana, estudiant especialment els encontres entre diferents materials i sistemes, com per exemple les façanes ventilades contra façanes estanques o finestres.

Infinites possibilitats de combinació de materials i solucions tècniques, desenvolupades especialment per a obres singulars. Panells mecanitzats, lames de control solar amb composites o potser amb panells fenòlics o amb panells fotovoltàics... la nostra experiència i il.lusió són a la seva disposició.

 

 

Exemples  de materials utilitzats per ACRILEX en els projectes i obres:

  • Mur cortina i lluernaris: Schüco, Wicona, sistemes propis, mur cortina mixt amb estructura de fusta o d'acer, abotonat, etc
  • Façana ventilada: Alucobond, Ippon, Larson, Fundermax, Trespa, Euronit, etc.
  • Lames de control solar: Lames rectes, corbes, verticals i horitzontals, fixes o mòbils, d'alumini, vidre, panells fotovoltàics, composite, etc. Col.locades independentment o com a segones pells de façana.
  • Finestres i portes: Schüco, Technal, Cortizo, sistemes propis i sistemes desenvolupats per a aplicacions especials, portes tallafoc, antibala, antibomba d'alumini, etc.
  • Façana estanca: Panells sàndwich prefabricats, llisos i ondulats.
  • Envidraments: Vidres tècnics, de control solar, tèrmic, acústic i especials. Marques Stopsol, Stopray, Sunstop, Cool-lite, Ariplak, Solarlux, etc.

Contem amb la nostra propia oficina tècnica i en ocasions especials la reforcem col.laborant amb enginyeríes especialitzades, per exemple per a càlculs per elements finits

La gran varietat de productes i sistemes, juntament amb les instal.lacions i maquinària més avançades, permeten als nostres clients ser més competitíus i oferir una millor garantia en els edificis.

Una plantilla fixe i formada en la propia empresa, ens assegura el control de tot el procés, desde el projecte fins al muntatge final, amb un baix índex de subcontractació. El personal de Truque segueix un procés de formació contínua, en tots els nivells de l'organigrama.