l’empresa

 

Transcorreguts més de 25 anys des de la seva incorporació, la segona generació de la família ACRILEX, segueix mantenint els mateixos principis que van impulsar en el seu dia al seu Acrilex-fundador: la qualitat i el compromís amb el client i amb tots els membres i col·laboradors de la empresa.

 

Acrilex-galería (38)
Acrilex
Per aconseguir els seus objectius, ACRILEX compta amb una plantilla fixa de treballadors, la major part d'ells formats a la pròpia empresa i compromesos amb els seus principis. Maquinària d'última generació, vinculada a programari específic ERP i instal·lacions de primera línia aporten precisió, seguretat i garantia.
El control de la totalitat dels processos resulta decisiu per garantir un bon resultat final. En ACRILEX disposem de departament tècnic propi, fabricació pròpia i instal·lació amb personal propi amb l'ajuda d'empreses col·laboradores de muntatge homologades i sempre amb la supervisió dels nostres tècnics d'obra.
Disposem d'una gamma de productes que cobreix gran part de les possibilitats de tancament d'un edifici, façanes intel·ligents, que estalvien i generen energia, murs cortina, lluernes, fusteria d'alumini, façanes ventilades, lames de control solar, façanes amb panells solars, etc.
Ens adaptem a les característiques de l'obra i aportem solucions a la pell de l'edifici, basant-nos en els nostres catàlegs tècnics o desenvolupant nous sistemes i perfils per al seu projecte.
La nostra empresa és extremadament flexible i presta els seus serveis sense importar el volum de l'obra, o la seva situació geogràfica, en qualsevol lloc del món.